Близки до него отричат “новината от жълтите сайтове Димитър Рачков ще

...
Близки до него отричат “новината от жълтите сайтове Димитър Рачков ще
Коментари Харесай

Димитър Рачков ще става баща?

Близки до него отричат  “новината ” от жълтите уеб сайтове
Димитър Рачков ще става татко на 51-годишна възраст.

Такава вест се появи в жълтите издания, които бързо разпространиха, че тв водещият и артист ще има дете от Камелия Андонова. Впрочем двамата са нарочени за двойка от няколко месеца насам, само че Рачков не удостоверява публично. Според негови близки новината за бременността е цялостна неистина.

В същото време различен уебсайт разгласява “новина ” със заглавие “Димитър Рачков ще става татко ”. На фотографията обаче се вижда по какъв начин водещият и Ралица Паскалева са прегърнати. А текстът гласи: Самият Рачков разгласил фотография с половинката си - красивата сладкарка Камелия Андонова, с която са дружно от лятото. На фотографията се вижда към този момент порасналото ѝ коремче, а Рачков написа под поста си 1+1 =3. Истината е, че на фотографията не е Камелия Андонова, а Ралица Паскалева, която беше бременна през юни. Преди три седмици тя роди второто си момченце.

Разделени сме. Когато хората се съберат, им би трябвало известно време да се напаснат. Ние имахме това време и се пробвахме да се напаснем ту с единия темперамент, ту с другия. Може би след това осъзнахме, че не се случват нещата и преценихме, че по този начин е най-добре за двамата. Това разяснява в тикток някогашната му другарка Анита, с която бяха дружно до март тази година. По думите ѝ са запазили другарски връзки, само че не поддържат контакт, тъй като не би било подходящо. Ние се разделихме по извънредно зрял метод. В положителни връзки сме, не сме скарани, не се ненавиждаме, не сме с неприятни усеща. По напълно естествен метод да седнем да поговорим, че нещата не вървят и би трябвало да се трансформират, споделя Анита.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР